jansen en van der zee | vacatures in marketing intelligence en database marketing jansen en van der zee | vacatures in marketing intelligence en database marketing

opleiding:
Introductie: Data Science met Python

4 avonden
Op aanvraag

      

Introductie

Programmeertaal Python is op dit moment enorm populair! Voor Data Science wordt deze taal ondertussen overal ter wereld gebruikt. Leuk weetje; wist je dat de goede basis die hier aan ten grondslag ligt van Nederlandse bodem is? Bijna 30 jaar geleden is Python ontwikkeld door Guido van Rossum, een Nederlandse programmeur.

Wat is Python eigenlijk? Python is een open-source programmeertaal; iedereen kan deze taal gratis gebruiken. Python werkt op elk besturingssysteem en is gemakkelijk aan te passen. Met Python zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor data analyse, machine learning, het ontwikkelen van (video)games, simple scripting en web development. Daarnaast kan Python gebruikt worden als extensietaal voor applicaties die geschreven zijn in een andere programmeertaal.

Tijdens deze opleiding gaan we in op de veelzijdigheid van Python en laten we zien wat de kracht is van deze programmeertaal. We zoomen in op de uitstekende functionaliteiten die Pyhton heeft om data te lezen, te manipuleren en te analyseren en we laten je zien hoe je (interactieve!) graphics kunt maken zodat je anderen ook goed en makkelijk kunt overtuigen van je analyses en conclusies! Daarnaast behandelen we ook machine learning modellen met een mooie verscheidenheid aan complexiteit. Geen inzicht uit je data zal nog verborgen blijven! De opleiding bestaat uit 4 avondsessies en is een mooie combinatie van theorie en praktijk.
kosten

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 895 (excl. btw) per persoon. Let op: dit is een introductie prijs en alleen geldig op de opleiding Python welke van start gaat op 28 februari 2019. In deze kosten is lesmateriaal inbegrepen.

Voor het volgen van deze opleiding dient de deelnemer te beschikken over een eigen laptop.